www.fora.gr
WWW-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Click Here
ΦΟΡά ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ της ΓΙΑΓΙΑΣ
Μοσχαράκι α λ’ Ιταλιέν
< ΚΕΝΤΡΙΚΗ < ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ |
.
    Υλικά για 4 άτομα :
    • 450γρ. ψαχνό μοσχάρι σε κύβους
    • 150γρ. κεφαλοτύρι
    • 20 ελιές μαύρες
    • 2 φ.τ. λάδι
    • 1 κ.κ.γ. τριμμένο μοσχοπίπερο
  • Εκτέλεση :

  • Κόβετε τις ελιές στα δύο και τις στρώνετε στον πυθμένα πυρίμαχης κατσαρόλας με καπάκι. Τοποθετείτε από πάνω το κρέας που έχετε αλείψει με το μοσχοπίπερο. Προσθέτετε το λάδι, σκεπάζετε και βάζετε σε μέτριο φούρνο, χωρίς νερό για 4 ώρες περίπου. Προσθέτετε το κεφαλοτύρι κομμένο σε κύβους και ψήνετε για άλλη μισή ώρα. Δεν χρησιμοποιείτε αλάτι. Σερβίρετε με λευκό ρύζι. 
Επιμέλεια: Margarita
www.fora.gr
WWW-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Click Here