. |
Υλικά για 4-5 άτομα
:
-
1 κιλό μπακαλιάρο
-
1 φ.κ. λάδι
-
1 φ.κ. μπύρα
-
3 αυγά
-
1 μικρό ματσάκι άνηθο
-
1 κλωνάρι μαϊντανό
-
λάδι για τηγάνισμα
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
Εκτέλεση :
Ξαλμυρίζετε καλά τον μπακαλιάρο
για 24-36 ώρες, αφαιρείτε πέτσες και αγκάθια και τον λιανίζετε. Χτυπάτε
τα αυγά με το λάδι και την μπύρα, αναμειγνύετε με το μπακαλιάρο και προσθέτετε
τον ψιλοκομμένο άνηθο, πιπέρι και λίγο αλάτι. Τηγανίζετε το μείγμα με τη
βοήθεια δύο κουταλιών του γλυκού. Σερβίρετε ζεστές τις κροκέτες με τηγανητές
πατάτες και βραστή σαλάτα.
Επιμέλεια: Margarita
|