. |
Υλικά για 3-4 άτομα
:
-
500γρ. σπαγγέτι
-
1,5 κονσέρβα τόνο σε νερό
-
2 σφιχτά βρασμένα αυγά
-
40 μαύρες, 10 πράσινες ελιές
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
1 φ.τ. λάδι
-
3 γ.κ.σ. κάπαρη
-
1 κλωνάρι μαϊντανό
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
Εκτέλεση :
Στραγγίζετε τον τόνο και τον
δουλεύετε καλά με ένα πιρούνι. Βγάζετε τα κουκούτσια από τις ελιές και
πολτοποιείτε τις μαύρες. Ψιλοκόβετε το σκόρδο και το μαϊντανό. Ξεφλουδίζετε
τα αυγά και τα κόβετε σε μικρούς κύβους. Αναμειγνύετε όλα τα ψιλοκομμένα
υλικά με το λάδι, τον τόνο, προσθέτετε τις πράσινες ελιές κομμένες σε φιλέτα,
την κάπαρη και το αλατοπίπερο. Βράζετε και σουρώνετε τα ζυμαρικά. Περιχύνετε
το μείγμα.
Επιμέλεια: Margarita
|