. |
Υλικά για 3-4 άτομα :
-
1 μικρό κοτόπουλο
-
4 φέτες μπέικον
-
2 κ.σ. πικάντικη μουστάρδα
-
1 φ.κ. λάδι
-
1 φ.κ. λευκό ξηρό κρασί
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
Εκτέλεση :
Βράζετε το κοτόπουλο και το
χωρίζετε σε μερίδες. Ψιλοκόβετε τις μισές φέτες του μπέικον, τις αναμιγνύετε
με τη μουστάρδα, αλάτι και το κρασί και αλείφετε με το μείγμα το κρέας.
Τοποθετείτε σε ταψί, προσθέτετε το λάδι και τις υπόλοιπες φέτες μπέικον,
κομμένες σε λεπτές λωρίδες. Ψήνετε σε γκριλ γυρίζοντας τα κομμάτια και
από την άλλη πλευρά, ώστε να ροδίσουν παντού. Σερβίρετε με πουρέ ή λευκό
ρύζι.
Επιμέλεια: Margarita
|