. |
-
Υλικά :
-
350 γρ. τυρί φέτα
-
450 γρ. αλεύρι
-
20 γρ. μαγιά
-
1 φλιτζάνι λάδι
-
1 φλιτζάνι τσαγιού ζεστό νερό
-
1 πρέζα αλάτι
-
3 αυγά
-
Εκτέλεση :
Βάζουμε σε μια λεκάνη το χλιαρό
νερό με την μαγιά για να λιώσει. Προσθέτουμε το αλάτι με το αλεύρι και
ζυμώνουμε καλά να γίνει η ζύμη λεία. Σκεπάζουμε με μια πετσέτα και αφήνουμε
2 ώρες ώστε να διπλασιαστεί σε όγκο. Έπειτα προσθέτουμε τα αυγά, το τριμμένο
τυρί, το λάδι και ζυμώνουμε καλά. Βάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί και το
ξανασκεπάζουμε με μια πετσέτα μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Το ψήνουμε
σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C βαθμούς για 60 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Επιμέλεια: Margarita
|