. |
-
Υλικά :
-
4 αυγά
-
½ κιλό ζάχαρη
-
250 γρ. γάλα
-
250 γρ. λάδι sol
-
1 φαρινάπ
-
300 γρ. ινδοκάρυδο
-
300 γρ. τρούφα
-
Σιρόπι :
-
γλάσο σοκολάτας
-
2 κούπες ζάχαρη
-
3 κούπες νερό
-
2 κουταλιές βιτάμ
-
200 γρ. κουβερτούρα (τα βράζουμε
όλα μαζί ώστε να πήξουν μέτρια εκτός από το γλάσο)
-
Εκτέλεση :
Χτυπάμε καλά τα αυγά με την
ζάχαρη. Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο – λίγο το γάλα, το αλεύρι και το λάδι
μέχρι να τελειώσουν. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και το ψήνουμε στους 180ο
C βαθμούς για περίπου 30’ λεπτά.'Οταν ψηθεί το κόβουμε σε μικρά κομματάκια
τα βουτάμε μέσα στο γλάσο (όσο το γλάσο τόσο και το κεικ πρέπει να είναι
χλιαρό προς ζεστό) και τα πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο και τρούφα.
Επιμέλεια: Margarita
|